Životni principi doktora Sinelnikova: "Život nagrađuje čovjeka koji ima dobre misli"

Mnogi psihoterapeuti vjeruju u moć pozitivnih misli i smatraju da su one odgovorni za razne stvari.


Valery Sinelnikov je poznati homeopat i psihoterapeut, autor popularnih knjiga poput „Iscjeljujuće misli“, tvorac metodologije „Kako postati zdrav učenjem životnih radosti“. Smatra da se za zdravlje i harmoniju u životu trebate pridržavati 20 zlatnih principa.

20 zlatnih životnih principa zdravlja i sklada: 1. Da biste postali gospodar svoje sudbine, morate uzeti odgovornost za svoje misli. Tada možete promijeniti svoju sudbinu, oslobađajući se negativnog razmišljanja. 2. Odnosi su samo dio života, a ne sam život.



3. Naše fizičko i psihičko zdravlje, rad, finansije, odnosi u obitelji i sa prijateljima odraz su naših vlastitih misli, osjećaja i briga. U ovom životu osoba prima ono u što vjeruje i misli. Biblija kaže: "Prema vašoj vjeri neka vam bude!" - izjava koja odražava zakone Univerzuma o skladnom svijetu, gdje je osoba nagrađena za svoje misli.

4. Komunikacija ne treba da nosi negativnost ili prazno ćaskanje.. 5. Svijet je odraz misli. Sve što čovek ima, sam je stvorio. 6. Divan čist svijet može se stvoriti počevši od samog sebe. 7. Djeca će biti sretna ako su roditelji sretni. 8. Svijet oko nas, drugi ljudi, priroda - sve je to jedinstveno. Morate početi primjećivati ​​radost u sitnicama i ne prestati im se diviti.



9. Čovek sve bolesti stvara za sebe. 10. Svemir čuje naše misli, ugađa naše snove i želje. Zbog toga je važno ne samo radovati druge ljude, već i moći primiti radost. Na primjer, sa iskrenom zahvalnošću naučite prihvaćati darove Univerzuma, što osoba često jednostavno ne primjećuje.

11. Neki nemaju domovinu. Jer domovina nije zemlja rođenja ili odgovarajuće državljanstvo. To je mjesto na kojem će čovjek moći vratiti svoj duševni mir i snagu, biti zasićen dobrom energijom i pozitivnim mislima. Domovina je mjesto koje bi svi trebali imati.

12. Ne treba se ograničiti na materijalno bogatstvo: stan, novi automobil ili marku odjeće... 13. štedeći ljude, možete naići na odmazdu agresije.. 14. Da biste postigli određeni cilj, morate ga jasno formulisati. Nemoguće je doći bilo gdje bez izrade plana rute. Tako se možete izgubiti.

15. Svaka osoba koju ste sreli na životnom putu nosi svoje otkrivenje ili važne informacije. Nema slučajnih ljudi. 16. Što se tiče ishrane, ljudi nemaju jasno mišljenje. A rasprava o zabrani ili ispravnost određenog proizvoda vodi do žestokih rasprava i osjećaja, jer je hrana jedan od glavnih izvora užitka.

A ako kažete da je komad mesa ili čaša vina zabranjena, tada će osoba imati osjećaj da ga žele lišiti najdragocjenijeg u životu. 17. Naš podsvjesni um sadrži ogromnu količinu informacija o svemu što se događa u svemiru. Poput ćelije u organizmu koja ga ne može vidjeti u cijelosti, ali sadrži podatke o njemu na genetskoj razini.. To objašnjava pojave vidovitosti, predviđanja, sudbine, pa čak i telepatije. Prema ovom zakonu svaka osoba može otkriti i razviti takve sposobnosti u sebi. Glavna stvar je čistoća misli..

Pokreće Blogger.