Muškarci odabrali najljepše ženske parfeme: Miris žene govori mnogo o njenom karakteru

Ako ste u potrazi za parfemom koji bi mogao očarati sve oko vas, ili zagolicati maštu jednog posebnog muškarca - na pravom ste mjestu. Muškarci su izglasali 3 najljepša ženska parfema.


1.Versace - Bright Crystal: Versace proizvodi jedne od najljepših parfema za žene, što ga čini jednim od najboljih brendova na ovom polju. Bright Crystal je bio direktno inspirisan omiljenim cvjetnim mirisima Donatelle Versace. Ovaj je proizvod savršen za ženu koja više voli razigrani miris.

Glavni mirisi u Bright Crystal su božur, magnolija i cvijet lotosa. Ono što ovaj parfem takođe čini posebnim jeste to što ima tragove ćilibara i mošusa. To daje mirisu malo dubine i čini ga intrigantnijim. Ljubitelji ovog parfema nisu samo žene, već su ga i mnogi muškarci izglasali kao najljepšeg.



2. Vera Wang - Princess: Ovaj razigrani miris zasigurno će oduševiti svakog muškarca s kojim stupite u bliski kontakt. Vera Wang, koja vodi luksuzni brend s kvalitetnim proizvodima, kreirala je parfem koji je lagan, ali zabavan. Ovaj parfem sadrži voćne cvjetne note, zbog kojih se osjećate bahato i mladoliko.

Voćne note u ovom parfemu su ono što osvaja muškarce. Ovaj je proizvod opisan kao vrlo primamljiv, a da pritom nije pretjeran. Princeza od Vere Wang savršena je za ženu koja je pomalo tajanstvena ali posjeduje razigranu stranu i želi da se to oslikava u predivnom parfemu.



3. Yves Saint Laurent - Black Opium: Ovaj parfem Yves Saint Laurent-a je idealan za misteriozne žene. Svi muškarci vole malu misteriju i zato smo na listu parfema za žene koje muškarci vole dodali Black Opium. Ovaj jedinstveni parfem nema cvjetni miris i zato je savršen za ženu koja ne može podnijeti cvjetni miris na svojoj koži.

Glavna nota u Black Opium-u je jaka vanilija pomiješana sa kafom i kruškom. Yves Saint Laurent je posebno stvorio ovaj parfem da bude mračniji i tajanstveniji od svojih prošlih parfema. Njega mogu nositi sve žene koje se ne plaše žestokog mirisa i po kojem će je muškarci pamtiti.

Pokreće Blogger.