Horoskop za 15.06 - Veoma povoljan dan za Strijelca i Vodoliju

Donosimo vam astrološku prognozu za dan 15.06.2021. Šta nam to najavljuju zvijezde ovog dana?


Ovan – U današnjim konverzacijama ne dozvolite da ego priča umjesto vas. Iskoristite sve poslovne prilike koje vam se ukažu bez straha. Mjesec u Lavu koji ulazi u Djevicu daje vam novu snagu i hrabrost da uvedete dobre promjene u svom životu. 

Bik – Ljubav je konstantno u vašim mislima, ali Mjesec u lavu koji ulazi u Djevicu će učiniti da budete previše zahtjevni. Nemojte previše očekivati od svog partnera ili od osoba sa kojima biste započeli vezu. Ne budite strogi prema drugim ljudima, naučite oprostiti tuđe greške. 



Blizanci – Mogući su konflikti u razgovoru sa poznanicima i bliskim ljudima. Malo više ljubaznosti vam neće škoditi. Budite pažljivi u razgovoru sa osobama oko vas, budite skromni i ne zamjerite im ako vas uvrijede. Rak – Sa obzirom da retrogradni Merkur još vlada mogući su novčani gubitci. 

Ali srećom, stiže povoljniji period za vas u kojem ćete uspjeti riješiti sve probleme koji su vas snašli. Lav – Nalazite se u periodu svog života kada je sve zbrkano, ali vi ste dovoljno jaki da to sve prebrodite. Ovaj dan ćete privlačiti pažnju drugih više nego inače, potrudite se da dobro izgledate i zračite dobrom energijom. 



Djevica – Možda niste ona osoba koju će nazvati „najšarmantnijom“ ali ćete se sjajno slagati sa drugima ovaj dan. Zbog toga bi bilo dobro danas iskoristiti ostvarivanje novih komunikacija sa ljudima koji bi vam mogli dobro doći u budućnosti. 

Vaga – Previše ste zaslijepljeni dobrim stranama svega što vas okružuje dok one loše strane ne vidite. Poslušajte prijatelje šta vam govore, možda vas poštede velikog razočarenja. Škorpija – Vaš posao je na dobroj poziciji a vaš trud se konačno isplatio. 

Jedna osoba je posebno ponosna na vas i to bi vam danas mogla pokazati. Moguće nove prijateljstvo na radnom mjestu. Strijelac – Dobre vijesti stižu za vas. Vjerujte u sebe i svoju snagu. Sve se namjestilo tako da ide u vašu korist. Budite vrijedni kao do sada i strpljivo očekujte svoju nagradu. 

Jarac – Mjesec u Lavu vam daje posebnu energiju koja će vam pomoći da ovaj dan napravite velike stvari. Ovo je takođe povoljan dan za romantiku. Vodolija – Osjećate veću povezanost sa jednom osobom. Mjesec u Lavu će vas spojiti sa pravim ljudima koji će učinit mnogo toga u vašu korist. 

Pred kraj dana možda ćete čuti nešto što vas neće oduševiti. Ribe – Ne odlažite duže stvari koje trebate uraditi. Ovo je veoma važan dan za pridržavanje planova jer bi mogao donijeti mnoge poslastice onima koji su bili vrijedni i sebi dosljedni. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete upoznati nekog posebnog.

Pokreće Blogger.