Budi žena koja je uvijek u igri - A ne na klupi: Kako postati žena za poželjeti

Neke žene muškarci žele imati pored sebe zauvijek, a neke ipak ne dostignu ni treći dejt. Koja je razlika među takvim ženama? 


Neke žene su uvijek u igri, dok su druge uvijek na klupi. Uloge se mogu lako zamijeniti, ako ste dovoljno mudre. Ovo su sitnice koje bi vam mogle pomoći da postanete žena za poželjeti. Prvo, naučimo prepoznati ženu koju muškarci stalno drže na klupi: 

Ona ne dobija njegovo potpuno vrijeme i pažnju. Sastaju se vrlo rijetko i to samo kad njemu odgovara. Ona ne upoznaje njegove prijatelje ili porodicu. On očigledno nije spreman na ozbiljniji korak i njihov odnos i dalje ostaje nedefinisan. 



Ako se žena prepoznaje u tome velike su šanse da se nalazi na klupi. Da biste to izbjegli, prva i osnovna stvar je da ne pristajete na odnose koji nisu jasno definisani od samog početke. Pokažite koliko vrijedite i koliko mislite da zaslužujete od drugih.

Ako vas muškarac i dalje zavlači nakon par sedmica viđanja, tj ako ne želi da ozvaničite tu vezu - jasno mu dadnite do znanja da nećete biti žena koja sjedi na klupi. Objasnite mu da želite sve ili ništa i da ste vi žena koja želi ozbiljnu vezu i posvećenost prije svega. 



Ako on nije spreman to da vam da - bolje je da potražite nekog drugog. Žene koje su uvijek u igri su svjesne svoje vrijednosti, svjesne su da imaju pravo dobiti sve što požele. Takve žene su poželjne muškarcima baš zbog toga što imaju jasno definisan karaker i stavove. 

Ako svojim ponašanjem pokažete da pristajete na takvu vezu u kojoj se viđate samo ponekad dajete do znanja da ne cijenite dovoljno sebe. I to će muškarcu biti dobar pokazatelj da može da vas drži na klupi, dok su ostale žene u pravoj igri.

Pokreće Blogger.