Dame Zodijaka koje ostavljaju bez daha: Škorpija okreće svijet naopačke - Vodolija je posebna

Kojim znakovima pripadaju dame koje ostavljaju muškarce bez daha? Otkrijte da li ste vi jedna od njih. 


1. Rak: Savršena žena za svakog muškarca, danas bismo rekli „žena, majka, kraljica“. Zavodljiva je i odana, u stanju je da za svog muškarca okrene svijet naopačke. Posjeduje nježnu prirodu i jako je šarmantna. Njeno ponašanje je pokazatelj kako prava dama treba da izgleda i ponaša se. 

Gdje god se pojavi zrači pozitivnom energijom. Ponekad je melanholična i muškarcima djeluje ranjivo, pa se kod njih automatski budi zaštitnički gen. Predana je svojoj vezi, pokazuje emocije bez ikakvog sakrivanja, brižna je i postane muškarčev najbolji prijatelj. 



Potpuno je neukrotiva i nepredvidiva, a istovremeno stidljiva. Ukoliko je muškarac izda – to znači kraj za cijeli život. 2. Vodolija: Izuzetno privlačna žena kod koje dominira intelekt. Ne obraća previše pažnje na svoj izgled jer joj to nije najbitnije ni kod nje, a ni kod drugih ljudi. 

Uživa u dugim razgovorima o raznim temama, jako je načitana i informisana, njeguje razna interesovanja i otvorene životne stavove. Ponekad se plaši da je muškarac ne povrijedi, pa uprkos tome što iznutra gori, ona svoje emocije dozirano servira.



Kada shvati da je volite, u stanju je da vam da cijelu sebe. Ukoliko se nađete na istim talasnim dužinama shvatićete koliko inovativna, nepredvidiva i unikatna dama ovog horoskopskog znaka može biti. Sa njom život može biti sjajan, ali i jako loš, sve zavisi od vašeg ponašanja prema njoj. 

Ukoliko je muškarac iznevjeri ignorisaće ga i tako može da izdrži do kraja života bez problema. 3. Škorpija: Fatalna zavodnica zodijaka. U sebi nosi nešto zbog čega muškarci ne mogu da joj odole. Kada vas prodorno pogleda činiće vam se da su to najljepše oči koje ste ikada vidjeli. 

U stanju je da zbuni čak i najveće frajere, oni ne znaju kako da joj se obrate da bi skrenuli pažnju na sebe. A dama škorpija zapravo u sebi obraća pažnju na sve – čak i na intonaciju vašeg glasa. Iako je velika zavodnica, ona je proračunata i ne otkriva svoja interesovanja tek tako. 

Uvijek ima plan po kom djeluje. Strastvena i odana, ali ne podnosi izdaje i laži. Ukoliko je prevarite postaće najgora osvetnica koju ćete sresti u životu. Tada odnos sa njom može da postane jako mučan. Počeće da vas kinji i da sipa svoj otrov po vama, ali će time da truje i samu sebe. Čak i kada ode od vas, ovakva žena ostaje zauvijek u sjećanju muškarca.

Pokreće Blogger.