Univerzum vam želi dati sve što poželite - Samo morate naučiti univerzalni jezik emocija

Univerzum daje sve što čovjek želi, ali daje na osnovu onoga što se nalazi u čovjeku, tačnije na osnovu njegovih emocija.


Svaki dan, svaki minut, privlačimo nešto u svoj život in to najviše osjećanjima koja gajimo u nama. Univerzum ne dijeli naše postupke na dobre i loše, jer za njega ne postoji crno i bijelo. Ona razumije samo jezik energetskih vibracija. 

Dakle, koje emocije doživljavamo u sebi, kakvu energiju emitujemo, to određuje kome ćemo pomoći, koga „nagraditi”, a koga izbjegavati. Prvo pravilo: dijelite energiju na dobro i loše. Naučite prepoznati emocije koje morate izbaciti iz sebe. Nezadovoljstvo, pritužbe, neiskrenost, pohlepa... 



Te emocije ispunjavaju nas negativnim vibracijama koje Univerzum čita kao poruku da želite da vam se vraćaju negativne stvari, i samim tim vam dolaze. Sanjajte, poželite, ali uradite to kako treba. Naučite da otpustite svoje želje koje se ne ispunjavaju. 

Uživajte i zahvaljujte se za svaku sitnicu. U takvim trenucima, vi univerzumu univerzalnim jezikom energetskih vibracija kažete: Dobro se osjećam ovdje i sada i želim primiti ovo dobro uvijek. Tako postajete primalac energije izobilja Univerzuma. Ona će vam donijeti sve što želite.



U životu će uvijek biti teških i tužnih trenutaka, to ne znači da se trebate veseliti kada vam se plače ili da se morate radovati kada vam se desi nešto toliko ružno da vam srce slomi. Patite, plačite, budite ljuti, odbolujte svaku bol, izbacite sve iz sebe. Ali se uvijek vratite pozitivi, ne možete zauvijek živjeti u očaju.

Pokreće Blogger.